Vuoden eka





Heippa ja hyvää uutta vuotta!

Eipä ole minua kauheasti täällä näkynyt, oon ollut kyllä tosi innoissani nukeista (mikä on ollut niin ihanaa!) mutta on tullut enemmänkin heiluttua Instagramin puolella. Tahtoisin kuitenkin taas jatkaa tätä blogia ja ajattelinkin tulla nyt tänne vuoden ekana postauksena vähän höpöttelemään siitä, mitä oikein oon puuhannut koko viime syksyn ^^ Ja joo, poistelin täältä myös vähäsen joitain myötähäpeää aiheuttaneita vanhoja tekstejä (vaikka en kyllä voi väittää ettei tää paikka olisi yhä niitä täynnä X)) ja varmaan sivun ulkomuoto tulee vielä hiukan muuttumaan. Mutta mennään nyt kuvien pariin!



Lokakuu



Tää oli se ihana kuukausi, kun palasin taas kunnolla nukkepuuhien pariin käytyäni kaverin kanssa kuvaamassa :) Tuo kuva Mizusta olikin kai ekoja, jotka postasin parin vuoden tauon jälkeen instaan!





Sain myös uuden kameran käyttööni ja tein niin innoissani tätä halloweenkuvaa, poljin ympäriinsä ettimässä minikurpitsoja ja kaivertelin niitä ihan fiiliksissä. Ruska oli niin kaunis!










Marraskuu





Marraskuussa tapahtui paljon kaikkea hauskaa. Satuin olemaan Tampereella juuri, kun siellä pidettiin halloweenmiittiä, ja tietysti menin sinne pyörimään noitahattupäisen Madeleinin kanssa. En enää muista juuri, ketä siellä oli, mutta oli kyllä ihan uskomattoman upeita nukkeja <3




Dal-söpöläiset!





Tämä tyttö oli kyllä suosikkini kaikista O.o










Madde siellä ujona muiden keskellä







Kävin myös Instagramissa kohtaamani @smallbighearts:in kanssa (hänen nukkensa Anastasia on tuo oikeanpuoleinen) kuvaamassa joenrannalla, ja oli kyllä mukava kokemus ja tosi ihana tyyppi! Ja katsokaa nyt tuota tyttöä, mikä kaunotar!











Ensilumikin satoi ja juoksin heti metsään kuvaamaan Madeleinia, josta tuntuu tulleen jonkinlainen virallinen talvinukkeni. Harmi vain, kun kaikki lumi suli niin nopeasti pois x(





Mizu kävelemässä auringonlaskuun, kiitos iskä kun tulit pitelemään siimoja!






Joulukuu






Kuukausi alkoi itsenäisyyspäivän kuvaa parvekkeella räpeltäessä, oli kyllä melkoiset viritykset siellä käynnissä. Harmi vain kun itse kuva ei mennyt ihan nappiin...




Käytiin jälleen @smallbighearts:in kanssa kuvailemassa, tällä kertaa Turun linnassa! Siellä oli aivan parhaat ikkunalaudat kuvaamiseen. Aloitin tekemään itse nukenvaatteita ja viimein ne pääsivät kuviinkin asti :)









 
Nappasin nuket pyörän kyytiin ja päädyin aivan karmeaan pusikkoon (jossa oli ihan varmasti asunut joku känniläinen) kuvaamaan pitkästä aikaa vähälle huomiolle jäännyttä Arren-parkaa. Madelein puolestaan löysi tiensä hylätyn pihan omenapuuhun.




Sitten tulikin jo joulu ja lähtö mummolaan, jossa oli ilokseni lunta! Oli hauskaa päästä ottamaan kuvia Mizusta siellä tonttuilemassa. Joulu oli muutenkin ihana, tosin joulunukkeni ei ole vieläkään ehtinyt luokseni asti, mutta siitä toivon mukaan lisää ensi kerralla...





Vuoden vikat kuvat otinkin samaisella mummolan pihalla^^





Siinäpä se! Olen ollut kyllä tosi iloinen siitä, miten paljon iloa nukkeilun uudelleenaloittaminen on tuonut mulle ja olisikin tosi kiva, että jos siellä on joku, jolta nukkeblogia löytyy, niin linkkaisit alas, lukisin tosi mielelläni jotain blogia!



Kiitos kun luit, ensi kertaan!<3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä nukkeni puuhasivat karanteenissaan

Ruusuja ja risuja

Uusi pieni kevättyttö