Paluu







Heipä hei!

Jösses, enpä olisi uskonut että vielä joskus kirjoitan jotakin tähän internetin kolkkaan! Se tuntuu 
melkoisen oudolta, eikä ihmekään, onhan viime postauksesta lähes kaksi vuotta. Olen ollut tauolla nukkeharrastuksesta, mutta nyt kevään tultua sain uutta intoa tähän hommaan, ja olenkin käynyt muutaman viikon ajan aktiivisesti kuvaamassa. Nyt tarkoituksena olisikin herätellä tätä sivustoa henkiin talviunilta ja tavallaan aloittaa ihan alusta! En tiedä, harhaileeko tässä blogissa enää ainuttakaan lukijaa, mutta kommentoikaa ihmeessä, jos olette yhä kuulolla ^-^ On paljon juttuja, joita haluan täällä uudistaa, muunmuassa tehdä kaikille nukeille omat profiilinsa ja ehkä myös kokeilla muunkinlaisia postauksia kuin näitä tavanomaisia kuvaläjiä.


Yllä olevasta kuvasta olen siinä mielessä ylpeä, että se on yksi harvoista koskaan ottamistani siimakuvista, jotka ovat jotenkuten onnistuneet! Onneksi kukaan ei kävellyt ohitse sitä ottaessa, sillä olisi ollut varmaan aika hupaisaa nähdä avustajana toiminut äiti pitelemässä kepistä roikkunutta nukkea ja minut kökkimässä pusikossa ja kiroilemassa hiljaa aina, kun Mizu heilahti väärään asentoon...

Nyt kuitenkin lakkaan tämän ylenmääräisen pulisemisen ja laitan loppuun vielä kimaran lähiaikoina otettuja kuvia, joista muutamassa pallopäät ovat karanneet virpomaan!







(katsokaa nyt, miten suloinen Arren on nallehaalarissaan! >3>)

























Pikku kuvausapulaiseni Kiki



















Kiitos paljon, jos luit tänne asti,
 ja hyvää pääsiäistä!


Kommentit

  1. Kuulolla ollaan! Virpomisteema❤️

    VastaaPoista
  2. Onpas kiva nähdä blogin paluu ja muutenkin sinulta paluu harrastuksen pariin! Taeyangisi on erittäin ihana, kelpaisi itsellenikin mutta maksaa nykyään pahimmillaan monta sataa euroa jos sen haluaa ^^' Liityn seuraajaksi google-tililläni kunhan jaksan seuraavan kerran kirjautua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Ihanaa että täällä vielä joku näitä lukee ^^ Ja kiva jos ryhdyt seuraamaan!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä nukkeni puuhasivat karanteenissaan

Vaaleanpunaisia päiviä

Ruusuja ja risuja