Kevätretkiä keskustassa






Morjens!

Oi onnea, kun kesäloma lähestyy! Ei enää montaa päivää siihen, että vapaudun kaikista velvollisuuksista ja pääsen tekemään ihan mitä huvittaa ^^ (Toivottavasti tekin!) Olen ollut myös tosi onnellinen siitä, että täällä blogissa kävi viime postausta katsomassa ja kommentoimassa muutamia ihmisiä, sillä olin pitkän taukoni jälkeen aika vakuuttunut, että täällä pyörisi korkeintaan joku velvollisuudentuntoinen sukulainen. Kiitos siis siitä!

Tämä postaus on siinä mielessä erilainen, että sen kuvissa Mizu ja Madelein ovat kotimetsän sijaan päässeet seikkailemaan Turun keskustaan. Madeleinin tie vei Aurajoen rantaan, Mizu puolestaan päätyi kaupunginkirjaston hyllyjen väliin. Oli hauskaa päästä kuvaamaan vähän erilaiseen ympäristöön kuin tavallisesti, joten toivottavasti tekin pidätte pienestä vaihtelusta!


~ Aurinkoinen päivä joen varressa ~



laita musiikki soimaan!













































Tämä kuva oli aivan pakko ottaa, 
sillä olen joskus itsekin tullut kuvatuksi tuossa istuen...






Patsasmies sai luvan pidellä kuvausapuna toiminutta haarukkaa! >3>











~ Sateinen ilta kirjastossa ~

Näistä kuvista joidenkin laatu on hieman huonompi, sillä en saanut niistä muokkaamallakaan pois lamppujen tuomaa keltaisuutta, mutta päätin silti pistää ne tähän postaukseen ympäristön hauskuuden takia :)























Tämän ottaminen aiheutti minulle hirmuisesti harmaita hiuksia, sillä vaikkei sitä tästä näekään, niin Mizu kökötteli useamman metrin korkeudessa ja olin koko ajan aivan varma sen kohta putoavan ja hajoavan pirstaleiksi!











Huhhuh, enpä muista milloin viimeksi olisin tehnyt postauksen, jossa on näin paljon sisältöä! (Monilla on ehkä enemmänkin kuvia, mutta minun mittakaavallani tämä oli melkoisesti pidempi kuin tavallisesti) Haluaisin muuten löytää lisää nukkeblogeja luettavakseni, joten laittakaa ihmeessä blogien osoitteita kommentteihin, mikäli teillä sellaisia on :) Toivottavasti piditte, ja hyvää kesän odotusta!




Kommentit

  1. Jokiranta best! Itellä ei rahkeet riitä mennä kuvaamaan sinne, mutta hitto nää kuvat on kauniita <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä nukkeni puuhasivat karanteenissaan

Ruusuja ja risuja

Uusi pieni kevättyttö