Yksi kappale joulua, kiitos








Morjens!

Olen täältä bloggerin maailmasta pakoillut nyt jo melko hävyttömän ajan, anteeksi paljon siitä. Voin luultavasti vain viskata päällenne nämä tavanomaiset selitykset: koulu (ja sen muuttuminen yläasteeksi >_<), väsymys ja se että olen aina löytänyt mukamas parempaa tekemistä. Mutta nyt olen onnellisesti joululomalla ja taas läsnä!:)

Ylempänä möllöttää uusin kuvakokeiluni, olen jo jonkin aikaa halunnut testata miltä näyttäisi nukkekuva maalatulla taustalla. En nyt tiedä miten hyvin tai huonosti onnistuin mutta ainakin toteuttaminen oli hauskaa! Ehkä otan tällaisia vielä joskus Arrenista ja Mizustakin ja silloin toivon mukaan lopputulos on vielä parempi.

Mutta nyt loput tästäkin postauksesta lienee kuvia Madesta Nautelankoskella -missä kameran akku tilttasi kylmyydessä aivan liian aikaisin- ja Arrenista lumisessa metsässä söpöissä talvivetimissä ^3^




















lapaseni tuli mitä röyhkeimmin varastetuksi... 












Koskireissusta mainitkaamme vielä että kohtasin mitä suloisimman mustan pikku kissan joka tuli luokseni jutustelemaan ja syliin tunkemaan. Toivottavasti ystäväisellä ei ollut kylmä! Ihan terveeltä ja niin poispäin tämä tapaus kyllä näytti, varmaan asui siinä jossain lähistöllä.























Rentouttavaa joululomaa!
älkää syökö liikaa kinkkua, ryöstäkö pankkeja ja sitä rataa <3


Kommentit

  1. Maalatulla taustalla otettu kuva näytti tosi kivalta! Olet tosi taitava kuvaamaan ja sinulla on ihania nukkeja! P.S. olisi kiva jos kävisit katsomassa blogini.

    VastaaPoista
  2. Käy kuuntelemassa Little Game, siitä saisi hyvän shootin! Also hyvää joulua! ^.^

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä nukkeni puuhasivat karanteenissaan

Vaaleanpunaisia päiviä

Ruusuja ja risuja